Nieuwe theaterhit in landelijke media overladen met sterren

Afgelopen zondag is de griezelig, hilarische musical The Addams Family in première gegaan in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De musical is in de landelijke media overladen met sterren.

Perfecte komedie en verbluffende effecten‘ – De Volkskrant
De musical is een feest voor het oog‘ – De Telegraaf
Pia Douwes schittert op grote hoogte‘ – Trouw
Een hoogst amusante voorstelling‘ – AD
Allure en uitzonderlijke klasse‘ – Dagblad van het Noorden

Een keur aan bekende Nederlanders heeft tijdens de première gezien hoe de cast samen een geweldig stuk heeft neergezet. Wij waren met onze camera en microfoon uiteraard aanwezig bij de première en voelden alle BN’ers en musicalsterren aan de tand. Bekijk hieronder ons sfeerverslag!

Over de musical

The Addams Family is de grootste, reizende productie van dit theaterseizoen. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag je deze musical niet missen! Onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuiper zijn van hun meest duistere kant te zien; zowel bloedstollend, gepassioneerd als vol zwarte humor.

In het verhaal wonen de gepassioneerde Gomez en zijn geliefde Morticia met hun kinderen Wednesday en Pugsley  in een bijzondere villa, samen met Oom Fester, Oma Eudora en butler Lurch. Dochter Wednesday draag een groot geheim met zich mee: ze is verliefd op Lucas, een doodnormale jongen uit de Achterhoek. Alleen Gomez kent haar geheim en hij heeft nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen gehouden. Maar nu komt Lucas, samen met zijn ouders Ellis en Henk Beineke,  voor het eerst op bezoek. En terwijl de volle maan schijnt en de geesten wakker worden, zal de liefde op alle fronten op de proef worden gesteld.

Tournee

The Addams Family tourt tot en met 31 maart langs verschillende theaters in Nederland, waaronder Den Haag, Groningen, Breda, Rotterdam en Heerlen. Griezel je mee? Kijk dan snel hier voor meer info en tickets!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *