Musical slechts tot en met 31 maart te zien in negen Nederlandse theaters

Gisterenavond is in Schouwburg Hengelo de eerste try-out van The Addams Family opgevoerd. De musical gaat zondag 2 december in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en is tot en met 31 maart 2019 in slechts negen theaters te zien.

Regisseur Paul Eenens was niet heel zenuwachtig voor de allereerste try-out. “De fantastische cast en het geweldige creatieve team hebben de afgelopen zes weken dag en nacht naar deze eerste try-outvoorstelling toe gewerkt en we zijn heel benieuwd naar de reacties van het publiek. Mede dankzij de bewerking van Jon van Eerd is het een geheel eigen, Nederlandse versie geworden van deze Broadway-musical. Het repetitieproces is een hele intensieve, maar ook prachtige periode geweest, waarin we de hele familie, inclusief hun voorvaderen, hebben leren kennen en ‘eigen’ hebben weten te maken. Nu is het aan het publiek om te oordelen.”

The Addams Family is dit theaterseizoen de grootste reizende musical in Nederland met een absolute sterrencast. Hoofdrollen worden gespeeld door Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef en Marjolein Teepen. Samen met een live-orkest, bijzondere special effects en een spectaculair decor maken deze musical de meest spraakmakende show van dit seizoen. Naast de eerder genoemde hoofdrolspelers schitteren verder o.a. Martijn Vogel, Irene Kuiper, Raymond Paardekooper, Mylene d’Anjou, Dick Cohen en Terence van der Loo in deze humoristische productie.

Het verhaal

De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde Morticia wonen met hun kinderen Wednesday en Pugsley  in een bijzondere villa, samen met Oom Fester, Oma Eudora en butler Lurch. Dochter Wednesday draag een groot geheim met zich mee: ze is verliefd op Lucas, een doodnormale jongen uit de Achterhoek. Alleen Gomez kent haar geheim en hij heeft nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen gehouden. Maar nu komt Lucas, samen met zijn ouders Ellis en Henk Beineke,  voor het eerst op bezoek. En terwijl de volle maan schijnt en de geesten wakker worden, zal de liefde op alle fronten op de proef worden gesteld.

De Broadway-hitmusical The Addams Family is gebaseerd op de personages gecreëerd door Charles Addams. Muziek en songteksten zijn geschreven door Andrew Lippa. Marshall Brickman en Rick Elice schreven samen het script voor de bekroonde Broadwaymusical Jersey Boys.

Wil je naar één van de voorstellingen van The Addams Family, check dan snel onze website voor tickets en meer info. Zien we jou daar?

Bron: TEC Entertainment/Eventim.nl

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *