Onvergetelijke editie trekt 15.000 bezoekers naar Het Rutbeek

Bijna 15.000 bezoekers uit het hele land hebben afgelopen zaterdag genoten van de tweede editie van countryfestival Tuckerville. Het sfeervolle festivalterrein van Het Rutbeek vormde ook dit jaar weer het decor van het festival. Optredens waren er van onder andere Ilse DeLange, de Amerikaanse countrysuperster Carrie Underwood, George Ezra, Isaac Gracie, Birth Of Joy en Hannah Williams & The Affirmations. 

Tuckerville werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd op Het Rutbeek. Het terrein bleek in 2017 al de ideale plek voor het door Ilse DeLange geïnitieerde festival. Uniek deze editie was het optreden van countryster Carrie Underwood uit Nashville, die voor het eerst optrad in Nederland. Ze deelde zelfs even het podium met DeLange tijdens Miracle. Nieuw deze editie was ‘Het Aftank Station’, de Nozem Eagle bar voor Echte Mannen waar DJ’s zoals De Rooie Jager de muzikale scepter zwaaiden.

Onvergetelijke editie
Initiatiefneemster Ilse DeLange kijkt terug op een geweldige dag. ‘Het was onvergetelijk. Ik zit dit jaar twintig jaar in het vak, breng dit weekend mijn nieuwe album uit én heb de kans gehad om met Carrie Underwood een van de grootste Amerikaanse countryartiesten uit te nodigen op mijn eigen festival. Met Tuckerville wil ik ontzettend graag een brug slaan tussen Nashville en Twente. Dat is zeker gelukt dit weekend! En volgend jaar weer!”

Tuckerville 2019
Tijdens Tuckerville verraste Ilse DeLange de bezoekers van het festival met de datum voor Tuckerville 2019: 7 september 2019. Tuckerville wordt volgend jaar weer in het eerste weekend van september gehouden. De early bird-toegangskaarten gingen meteen ter plaatse in de voorverkoop en zijn nu hier tijdelijk verkrijgbaar voor een extra voordelige prijs van 35 euro plus 4,50 euro servicekosten en Kindertickets voor 10 euro plus 2,50 euro servicekosten. Daarnaast zijn er ook Groepsbundels beschikbaar, bij de aankoop van vijf tickets is het zesde gratis.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *