Show wordt vaste voorstelling in Hamburgse Neue Flora theater

Vajèn van den Bosch gaat de hoofdrol spelen in de musical Paramour, die vanaf april 2019 in Hamburg speelt. De voorstelling wordt geproduceerd door Cirque du Soleil en is momenteel een groot succes op Broadway.

De twintigjarige musicalster vertelde op Twitter dat ze vanaf april de rol gaat spelen van de ambitieuze actrice Indigo:

Romantiek en bloedstollende acrobatiek

De charismatische regisseur AJ wordt verliefd op haar, maar intussen verovert ook de jonge pianist Joey haar hart. Uiteindelijk moet ze een keuze maken. Gaat ze voor de liefde of de roem? Paramour combineert feilloos een romantisch verhaal, musicalnummers en indrukwekkende dans met bloedstollende acrobatiek. De cast is een combinatie van de beste circusartiesten ter wereld en uitblinkers op Broadway. De voorstelling neemt je mee naar een wereld van sublieme schoonheid en emotie. Het is de eerste musical van het vermaarde Canadese circus Cirque du Soleil. De voorstellingen zijn te zien in het theater Neue Flora in Hamburg.

Vajèn van den Bosch brak in 2012 door als finalist van The Voice Kids en was vervolgens in verschillende musicals te zien. Zo speelde ze de hoofdrol in On Your Feet!, over het leven en de muziek van Gloria Estefan.

Tickets voor de voorstelling zijn uiteraard te koop via Eventim!

Bron: BuzzE/Eventim.nl

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *