Spectaculaire nieuwe, Engelstalige versie van de rockmusical

R ockmusical We Will Rock You komt vanaf november 2019 als opvolger van The Addams Family en Jesus Christ Superstar naar ons land. De landelijke première is op vrijdag 6 december. Dit heeft producent TEC Entertainment vandaag bekendgemaakt. De geheel nieuwe versie van de internationaal succesvolle musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd.

Tijdloos en voor alle leeftijden

Producent Marc Muller is bijzonder blij de opvolger van The Addams Family en Jesus Christ Superstar te kunnen aankondigen. “De muziek van Queen is tijdloos en spreekt een publiek van alle leeftijden aan. Toen ik jaren geleden in Londen We Will Rock You voor het eerst op het toneel zag was ik laaiend enthousiast. Dat TEC Entertainment nu het vertrouwen heeft gekregen om een geheel eigen versie van dit rockspektakel te mogen maken, is een droom die uit komt.”

Regisseur Massimo Piparo, die ook verantwoordelijk is voor de regie van Jesus Christ Superstar, is bijzonder gepassioneerd over de nieuwe productie van We Will Rock You. “Het is een prachtige uitdaging om van deze succesvolle rockmusical, die over de hele wereld volle zalen heeft getrokken, een geheel nieuwe eigen versie te gaan maken. De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat Nederland een bijna onuitputtelijke bron lijkt te hebben aan fantastische zangers. Ik kan niet wachten om met hen aan dit geweldige avontuur te gaan beginnen.”

Het verhaal van We Will Rock You

We Will Rock You is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin livemuziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit!

De originele versie van We Will Rock You ging op 12 mei 2002 op West End in première. De voorstelling was daar meer dan 4.600 keer te zien. De rockshow met de muziek van Queen is inmiddels door meer dan 15 miljoen bezoekers wereldwijd bezocht.

Schrijf je in voor het Ticketalarm

Wil je niks missen en precies weten wanneer tickets voor deze spectaculaire rockmusical in de verkoop gaan? Schrijf je dan nu in voor het Eventim Ticketalarm.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *