Holland Zingt Hazes staat in 2019 voor de zevende keer in de Ziggo Dome!

G

isteravond laat werd in Shownieuws bekend gemaakt dat Danny de Munk opnieuw als gastartiest optreedt tijdens Holland Zingt Hazes 2019! Naast André Hazes, Roxeanne Hazes, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Samantha Steenwijk en Jeroen van der Boom is Danny op 22 en 23 maart bij het grootste meezingfeest van Nederland te horen.

‘Ik vind het altijd een eer als ik weer gevraagd word,’ laat Danny de Munk weten. ‘Het zijn voor mij echt avonden geworden waar ik al maanden van tevoren naar uitkijk. Het is zo bijzonder om daar de mooiste liedjes van mijn idool ten gehore te brengen voor een uitzinnig publiek dat alles meezingt. Dat zijn voor een artiest de mooiste momenten.’

Zevende editie
Holland Zingt Hazes staat in 2019 voor alweer de zevende editie in de Amsterdamse Ziggo Dome, meldt producent MediaLane met trots. Het meezingfeest blijft trouw aan de inmiddels bekende formule: een avond lang feest en luidkeels meezingen tijdens dit groots opgezette concert met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger.

Kaartverkoop
Holland Zingt Hazes vindt volgend jaar plaats op 22 en 23 maart 2019 in de ziggo Dome in Amsterdam. Zin in een avondje meezingen? Tickets koop je hier!

Ook aan de afgelopen editie van Holland Zingt Hazes deed Danny mee:

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *