DI-RECT staat op zaterdag 14 juli in het voorprogramma van Kensington!

Kensington heeft DI-RECT uitgenodigd als support act voor hun optreden in de Johan Cruijff ArenA op zaterdag 14 juli 2018. Voor Kensington is dit hun voorlopig laatste headlineshow voor ze zich richten op het maken van nieuwe muziek. Eerder verkocht de band al tien keer de Ziggo Dome uit.


De bandleden van DI-RECT

Kensington en DI-RECT
Kensington en DI-RECT hebben de afgelopen jaren al op menig festival in Nederland het podium gedeeld en de Haagse rockband is daardoor een meer dan logische keuze voor de show in de Johan Cruijff ArenA. Gitarist Casper Starreveld: “We zijn heel blij en trots dat de gasten van DI-RECT de avond komen openen, zij brengen áltijd goede energie en staan garant voor kwaliteit. Dit wordt echt zo’n vette avond, we kunnen niet wachten!” Bassist Bas van Wageningen van DI-RECT vult aan: “We komen Kensington al jaren tegen, heel vet om de band te hebben zien groeien vanuit de kroeg, naar de clubs en via de Ziggo Dome nu naar de ArenA. Dit wordt een legendarische avond, het grootste Nederlandse rockconcert ooit, wij zijn vereerd om onderdeel uit te mogen maken van dit avontuur!”

Uitverkochte shows
De afgelopen maanden waren zeer succesvol voor Kensington. Afgelopen weekend trad de band tijdens Koningsdag in Groningen op voor de Koninklijke Familie en wonnen ze begin dit jaar de Popprijs. Ook bracht een uitverkochte tour hen in februari en maart langs de Nederlandse clubs. Het concert in de ArenA is het laatste rondom het in 2016 verschenen album Control, dat met hitsingles als Do I Ever, Sorry, Bridges en Fiji inmiddels al drie keer platina is.

Kaartverkoop
Kensington staat op zaterdag 14 juli 2018 in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam! Wil jij ook graag aanwezig zijn bij dit concert? Tickets voor het concert van Kensington koop je hier!

Kom alvast in de stemming met één van de hits van Kensington!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *