Steffen Morrison en Ronnie Flex zijn de eerste gastartiesten van Ladies of Soul!

De eerste twee gastartiesten voor Ladies of Soul 2019 zijn bekendgemaakt! Rapper Ronnie Flex en soulzanger Steffen Morrison staan 15 en 16 februari 2019 als special guests in de populaire concertreeks van Ladies of Soul in de Ziggo Dome. Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer bieden met deze topentertainers een ultieme mix van soulclassics en hedendaagse live-muziek gebaseerd op de soul van toen.

Over Steffen Morrison
Met Steffen Morrison neemt Ladies of Soul het publiek terug in de tijd. Morrison brengt als geen ander het oude soulgeluid weer tot leven en geeft er een opwindende draai aan. Steffen groeide op met de tunes, moves en grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals en Ray Charles. Vorig jaar vervulde Steffen de hoofdrol als zanger van bekende STAX klassiekers in de theatershow I’m A Soulman, gebaseerd op het verhaal van het legendarische platenlabel STAX. Daarnaast is Morrison op dit moment een van de meest gedraaide soulartiesten van NPO Radio 1 en 2 en Sublime FM.

Edsilia Rombley over Morisson: “We volgen Steffen al een tijdje en zijn genre en geluid passen zo goed bij wat Ladies of Soul is, waar we voor staan en wat we willen brengen. Zoals ieder jaar vertolken we in 2019 een aantal bekende soulclassics en juist daarom is Steffen zo’n goede match. Hij heeft een prachtige, soulvolle stem en verdient een groot podium om dit geluid te delen. Er staat het publiek weer echt iets moois te wachten!”

Over Ronnie Flex
Ronnie Flex is een van de meest succesvolle Nederlandse artiesten van dit moment. De populaire rapper/zanger heeft al meerdere platina en gouden platen voor talloze hits. Begin dit jaar werd hij tijdens de Edisonuitreiking bekroond als beste artiest in de categorie Hiphop en maakte hij volgens de jury het beste Nederlandse album van het afgelopen jaar: Rémi. Flex stond in juni dit jaar mainstage op Pinkpop en komt eind van dit jaar met een eigen show in AFAS Live. Zijn singles, clips en albums hebben miljoenen views.

Ronnie Flex: “Ik ben opgegroeid met veel muziekgenres en zeker met Soul en R&B. Bij het maken van nieuwe nummers haal ik vaak daar mijn inspiratie vandaan. De Ziggo Dome show en muziek van Ladies of Soul spreken mij dan ook zeer aan, het past bij waar ik vandaan kom en bij wie ik nu ben. We gaan er een mooi feestje van maken.”

Candy Dulfer over de komst van Ronnie Flex in de show: “Dat wordt zo’n vet moment straks! Ook al lijkt Ronnie’s muziek voor mensen iets heel anders dan de soulmix die wij brengen, uiteindelijk komt het allemaal van dezelfde bron. Soul, Funk, Hiphop, Disco, het heeft allemaal hetzelfde DNA. Wij zijn enorm fan van Ronnie en samen met hem gaat het dak er zeker af!”

Ladies of Soul
Ladies of Soul staat jaarlijks met een serie concerten in de Ziggo Dome. Het combineren van de power van Berget Lewis met het kraakheldere geluid van Glennis Grace, de warmte van Edsilia Rombley en de ongekende muzikaliteit van Candy zorgt voor een show waarbij niemand in het publiek stil kan blijven staan. Edsilia, Berget, Glennis en Candy zijn met recht Ladies of Soul te noemen. De gerenommeerde artiesten behoren ieder tot de top van hun vakgebied. Hun indrukwekkende carrières en zangkwaliteiten maken hen gerespecteerde dames in de Nederlandse muziekindustrie. Met ‘Soul’ wordt niet alleen verwezen naar de voorliefde van de dames voor soulmuziek, maar ook naar de wijze waarop zij stuk voor stuk met hart en ziel op de bühne staan en ongekunsteld hun muzikaliteit tentoonspreiden. Ieder voor zich zorgen zij keer op keer voor spetterende optredens. Dat zij hun krachten bundelen voor de Ladies of Soul zorgde al voor vele uitverkochte shows in de Ziggo Dome met een uitzinnig publiek en unaniem lovende recensies tot gevolg.

Kaartverkoop
De Ladies of Soul staan op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam! Wil jij deze show ook absoluut niet missen? Tickets voor Ladies of Soul zijn hier beschikbaar.

Kom alvast in de stemming met een van de songs van Steffen Morrison!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *