Een kijkje bij Tjeerd Oosterhuis in de voorbereidingen van Ladies of Soul!

Er wordt al druk gewerkt aan de Ladies of Soul-shows die volgend jaar op 23 en 24 maart 2018 ingepland staan in de Ziggo Dome. Tjeerd Oosterhuis, onder andere de art director van de concerten, gaf ons een kijkje in de keuken van het proces.

Over Ladies of Soul
Ladies of Soul staat jaarlijks met een serie concerten in de Ziggo Dome. Het combineren van de power van Berget Lewis met het kraakheldere geluid van Glennis Grace, de warmte van Edsilia Rombley en de ongekende muzikaliteit van Candy zorgt voor een show waarbij niemand in het publiek stil kan blijven staan. Edsilia, Berget, Glennis en Candy zijn met recht Ladies of Soul te noemen. De gerenommeerde artiesten behoren ieder tot de top van hun vakgebied. Hun indrukwekkende carrières en zangkwaliteiten maken hen gerespecteerde dames in de Nederlandse muziekindustrie. Met ‘Soul’ wordt niet alleen verwezen naar de voorliefde van de dames voor soulmuziek, maar ook naar de wijze waarop zij stuk voor stuk met hart en ziel op de bühne staan en ongekunsteld hun muzikaliteit tentoonspreiden. Ieder voor zich zorgen zij keer op keer voor spetterende optredens. Dat zij hun krachten bundelen voor de Ladies of Soul zorgde al voor vele uitverkochte shows in de Ziggo Dome met een uitzinnig publiek en unaniem lovende recensies tot gevolg. Aankomend jaar is het vijfjarig jubileum!

Kaartverkoop
Ladies of Soul staan vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018 met in de Ziggo Dome in Amsterdam! Wil jij graag aanwezig zijn bij deze spetterende show? Tickets voor Ladies of Soul zijn hier beschikbaar.

Bekijk hieronder het filmpje waarin wij op bezoek zijn bij Tjeerd Oosterhuis!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *