Glennis Grace maakt indruk met haar auditie bij America’s Got Talent!

De Nederlandse zangeres Glennis Grace is door naar de volgende ronde van de talentenshow America’s Got Talent. De 40-jarige zangeres maakte een aantal weken geleden bekend dat zij deelneemt aan het programma. Glennis Grace zong het nummer Run To You van Whitney Houston en kreeg een staande ovatie van het publiek, ook de jury was flink onder de indruk.

Over Glennis Grace
Glennis Grace (Amsterdam, 19 juni 1978) wordt al jarenlang gezien als één van de beste zangeressen die ons land rijk is. Haar carrière begint al op jonge leeftijd wanneer zij als 11-jarig meisje het podium deelt met Julio Iglesias. Vanaf dat moment mag het duidelijk zijn: Glennis Grace is here to stay! Grote bekendheid krijgt Glennis in 1994 wanneer zij als 16-jarig meisje deelneemt aan de Soundmixshow met haar vertolking van Whitney Houston’s ‘One Moment in Time’. In 2005 doet Glennis mee aan het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland. In 2010 maken de bekende krullen ruimte voor stijl haar. Met deze verfrissende look gaat Glennis ook muzikaal een nieuwe richting uit. Met de Nederlandstalige single ‘Als je mij weer aankijkt’ als resultaat. In 2011 krijgt de carrière van de zangeres een enorme positieve wending door de deelname aan het tv-programma ‘De beste zangers van Nederland’. Sinds 2014 is Glennis onderdeel van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. Wanneer in april 2017 haar cover van ‘Run to You’ viral gaat na een repost van Nikki Minaj, gaat het hard. Ze heeft wereldwijd fans en ontvangt complimenten van collega artiesten als Jennifer Hudson, Tyler Perry, Brandy en Bebe Winans. Met een fris team is ‘GG’ nu nieuwe songs aan het schrijven en opnemen, ze kan niet wachten om het met de wereld te delen.

Glennis Grace live zien?
Wil jij de stem van Glennis Grace graag live horen? Dat kan! Glennis Grace staat op 7 oktober in de Ziggo Dome met Whitney a Tribute by Glennis Grace en met de Ladies of Soul staat zij vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2019 ook in de Ziggo Dome! Tickets koop je hier en hier.

Bekijk hieronder het filmpje waarin Glennis Grace te zien is bij America’s Got Talent!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

One Comment

  1. Een idee? Iets van Anita Baker
    Rapture. ….Je hebt er de stem voor

    Beantwoorden

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *