Glennis Grace is door naar de halve finale van America’s Got Talent!

Vannacht is bekend geworden dat Glennis Grace door is naar de halve finales van de talentenjacht America’s Got Talent. Na een live-aflevering op dinsdag, waarin de Nederlandse het nummer Never Enough zong uit de film The Greatest Showman, was het grotendeels aan de kijkers om te bepalen wie er een plekje krijgt in de volgende ronde van de talentenjacht. Glennis Grace zat bij de vijf acts waar het meeste op werd gestemd. De halve finales vinden plaats op 4 en 11 september. Pas na de laatste kwartfinale volgende week wordt bekend op welke datum de zangeres weer in actie komt.

Over Glennis Grace
Glennis Grace (Amsterdam, 19 juni 1978) wordt al jarenlang gezien als één van de beste zangeressen die ons land rijk is. Haar carrière begint al op jonge leeftijd wanneer zij als 11-jarig meisje het podium deelt met Julio Iglesias. Vanaf dat moment mag het duidelijk zijn: Glennis Grace is here to stay! Grote bekendheid krijgt Glennis in 1994 wanneer zij als 16-jarig meisje deelneemt aan de Soundmixshow met haar vertolking van Whitney Houston’s ‘One Moment in Time’. In 2005 doet Glennis mee aan het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland. In 2010 maken de bekende krullen ruimte voor stijl haar. Met deze verfrissende look gaat Glennis ook muzikaal een nieuwe richting uit. Met de Nederlandstalige single ‘Als je mij weer aankijkt’ als resultaat. In 2011 krijgt de carrière van de zangeres een enorme positieve wending door de deelname aan het tv-programma ‘De beste zangers van Nederland’. Sinds 2014 is Glennis onderdeel van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. Wanneer in april 2017 haar cover van ‘Run to You’ viral gaat na een repost van Nikki Minaj, gaat het hard. Ze heeft wereldwijd fans en ontvangt complimenten van collega artiesten als Jennifer Hudson, Tyler Perry, Brandy en Bebe Winans. Met een fris team is ‘GG’ nu nieuwe songs aan het schrijven en opnemen, ze kan niet wachten om het met de wereld te delen.

Glennis Grace live zien?
Wil jij de stem van Glennis Grace graag live horen? Dat kan! Glennis Grace staat op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2019 met de Ladies of Soul in de Ziggo Dome! Tickets koop je hier.

Bekijk hieronder het filmpje waarin Glennis Grace te zien is bij de kwartfinale van America’s Got Talent!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *