Jamai is toegevoegd aan de line-up van Holland Zingt Hazes 2019!!

V

andaag is bekend geworden dat ook Jamai aanwezig is bij Holland Zingt Hazes 2019! Naast André Hazes, Roxeanne Hazes, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Samantha Steenwijk en Jeroen van der Boom en Danny de Munk is ook Jamai op 22 en 23 maart bij het grootste meezingfeest van Nederland te horen.

‘Het is bijzonder om er ook volgend jaar weer bij te mogen zijn,’ zegt Jamai. ‘We gaan voor de zevende keer zijn leven en muziek vieren. Ik was nog jong toen André overleed, maar zijn muziek heeft me altijd geroerd.’ Producent MediaLane en de deelnemende artiesten zijn heel blij dat Jamai in staat is om straks samen met hen weer op de bühne te staan!

Holland Zingt Hazes
In 2019 is het precies vijftien jaar geleden dat volksheld André Hazes op 53-jarige leeftijd overleed. Dat zijn muziek nog altijd voortleeft, blijkt wel uit het grote succes van Holland Zingt Hazes. De muziek van André is populairder dan ooit en veel van zijn nummers zijn inmiddels uitgegroeid tot echte klassiekers. De nieuwe generatie, maar ook de trouwe fans zullen het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ beleven en herbeleven. Het is daarom ook niet voor niets dat Holland Zingt Hazes al zes jaar op rij uitverkocht is. Alle artiesten zullen de muziek van André Hazes onder begeleiding van de liveband van Eric van Tijn ten gehore brengen. Welke artiesten de line-up compleet maken, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Zevende editie
Holland Zingt Hazes staat in 2019 voor alweer de zevende editie in de Amsterdamse Ziggo Dome, meldt producent MediaLane met trots. Het meezingfeest blijft trouw aan de inmiddels bekende formule: een avond lang feest en luidkeels meezingen tijdens dit groots opgezette concert met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger.

Kaartverkoop
Holland Zingt Hazes vindt volgend jaar plaats op 22 en 23 maart 2019 in de ziggo Dome in Amsterdam. Zin in een avondje meezingen met alle hits van André Hazes? Tickets koop je hier!

Heb jij je tickets al gekocht voor Holland Zingt Hazes?

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *