Xander de Buisonjé brengt tweede Hazes Herinnering op single uit!

Xander de Buisonjé is de tweede artiest die een Hazes Herinnering uitbrengt. Met de single De Nacht Is Mijn Leven brengt Xander een ode aan Holland’s meest iconische zanger. Tijdens de Holland zingt Hazes concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome heeft Xander dit lied reeds gezongen, met zeer enthousiaste reacties tot gevolg. De single is vanaf vandaag te downloaden en te streamen via de bekende kanalen.

Hazes Herinneringen
Xander is na Danny de Munk, die vorige maand met Silver Metz de single Toe nou, kom naar huis uitbracht, de tweede zanger die een Hazes Herinnering uitbrengt. Een jaar lang, tot aan de Holland zingt Hazes concerten in 2019, wordt periodiek een Hazes Herinnering uitgebracht. Nederlandse artiesten halen hierin een persoonlijke herinnering aan de legendarische zanger op. Met als doel om een persoonlijk en muzikaal document te maken waarin nogmaals benadrukt wordt hoe uniek en tijdloos de muziek van de in 2004 overleden zanger nog altijd is.

Xander over de single
‘Ik heb André Hazes niet heel vaak ontmoet, maar de keren dat we elkaar zagen vond ik hem zo puur en eerlijk,’ laat Xander weten. ‘In een van de moeilijkste periodes uit mijn leven belde hij op om me een hart onder de riem te steken en nodigde hij me uit om in zijn show op te treden. Dat had hij niet hoeven doen. André was een echte Amsterdammer en kon het levenslied als geen ander zingen. Daarom is De Nacht Is Mijn Leven een van mijn favoriete liedjes.’

Kaartverkoop
Krijg je ook geen genoeg van alle nummers van André Hazes? Ook in 2019 vindt het grootste meezingspektal Holland Zingt Hazes weer plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam! Holland Zingt Hazes vindt volgend jaar plaats op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart. Koop hier je tickets!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *