Maand: juli 2018

Perspresentatie Mamma Mia!

Gisteren werd de cast van Mamma Mia! aan de pers gepresenteerd in Amsterdam! Eventim was aanwezig en sprak met een aantal van de hoofdrolspelers.

/ di 31 juli 2018

Sfeerverslag winnares King For A Day!

De winnares van King For A Day, Hanneke, ging een weekend naar Rome met haar vriend Paul en bracht een bezoek aan één van de concerten van de OTR II-tour van Jay-Z en Beyoncé!

/ do 26 juli 2018

Mamma Mia! de film in première!

Een aantal dagen geleden is Mamma Mia! de film in première gegaan in Pathé Tuschinski, Amsterdam. De feelgood film boordevol ABBA-hits werd voor het eerst vertoond.

/ vr 20 juli 2018
Evita nieuws

Marijn wordt vervangen in Evita

Marijn Brouwers zal vanwege gezondheidsredenen de rol van Juan Perón niet op zich kunnen nemen in de musical Evita. Paul Donkers zal Marijn Brouwers gaan vervangen in de musical.

/ do 19 juli 2018

Hoofdrol voor Nurlaila in Mamma Mia!

Gister werd bekendgemaakt dat Nurlaila Karim de alternate Donna wordt van Antje Monteiro in Mamma Mia!. Daarnaast zijn er nog een aantal namen aan de cast toegevoegd!

/ di 17 juli 2018

Mega ABBA concert komt naar Ahoy!

Exact veertig jaar na het enige concert van ABBA in de Rotterdam Ahoy komt op 4 en 5 april 2019 The Show - A Tribute to ABBA naar de Rotterdamse poptempel.

/ ma 16 juli 2018

CATS naar Breda en Groningen

De vraag naar de kaarten voor de musical CATS is zo groot dat deze beroemde musical, naast Amsterdam en Rotterdam, in 2019 ook te zien zal zijn in Breda en Groningen.

/ vr 13 juli 2018

Première Save The Earth

Afgelopen vrijdag is Save The Earth in première gegaan in het Zuiderstrandtheater in Den Haag! Eventim was erbij en sprak met de makers van het stuk rond de ideeën van Wubbo Ockels.

/ do 12 juli 2018

De eerste gastartiesten zijn bekend!

De eerste gastartiesten voor Ladies of Soul 2019 zijn bekendgemaakt! Rapper Ronnie Flex en soulzanger Steffen Morrison staan als special guests in de Ziggo Dome.

/ do 12 juli 2018

Nieuwe castleden Mamma Mia! bekend

De afgelopen dagen zijn er meerdere castleden aan Mamma Mia! toegevoegd. Mamma Mia! is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht!

/ di 10 juli 2018