Wij hebben een aantal tips voor uitjes in de meivakantie!

Het mooie weer en de lange dagen zijn weer in aantocht en deze week is het alweer meivakantie! Ben je nog op zoek naar een leuk uitje deze vakantie? Wij hebben een aantal tips voor je klaar staan. Klik hier voor het kopen van tickets voor de speciaal geselecteerde uitjes in de meivakantie!

K3
Zaterdag 5 & zondag 6 mei – Beursgebouw Eindhoven
Na hun eerste eigen tour met Captain Space hebben Hanne, Marthe en Klaasje de smaak helemaal te pakken en komen zij terug met een gloednieuwe K3-show. In de nieuwe K3 Vlindershow gaan Hanne, Marthe en Klaasje naar Vlinderland! Een spannend avontuur, maar uiteraard met veel humor en de allerleukste K3 hits!

Hans & Grietje | 10 euro korting
Maandag 30 april – AFAS Circustheater, Scheveningen
“Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?” Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar tiende sprookje Hans & Grietje De Musical. Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en keert terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje.

Fien & Teun | 10 euro korting
Maandag 30 april – Beatrix Theater, Utrecht
Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Tijdens de avonturen die ze beleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard ontdekken ze op een speelse wijze het Hollandse landleven en leren ze over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Nu in het theater met maar liefst 70 echte kinderboerderijdieren!

Het Zandkasteel | 5 euro korting
Koning Koos denkt dat ze zijn verjaardag zijn vergeten maar niets is minder waar! Sassa en Toto vragen zich juist af wat ze hem gaan geven. Een bal? Een toeter? Samen besluiten ze dat ze zelf een heel mooi en origineel cadeau gaan maken! Koning Koos gaat ondertussen pannenkoeken bakken maar daar mogen Toto en Sassa niet achter komen! Het wordt één grote verrassing. En omdat hij jarig is heeft hij voor alle kinderen ook een klein cadeautje! Het wordt een groot feest voor iedereen.

Buurman & Buurman – A JE TO!
Woensdag 2 & donderdag 3 mei – DeLaMar Theater, Amsterdam
Er moet flink geklust worden als er geen water en stroom meer is in het huis van Buurman & Buurman. Als dat maar goed gaat. Want water en stroom… dat is levensgevaarlijk! Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!

Shaun het schaap
Vrijdag 11 mei – DeLaMar Theater, Amsterdam
Voor het eerst komt de komische kudde tot leven. Met rollen voor Shaun, Timmy, Shirley, de hond Bitzer en natuurlijk de slechtziende boer van de Mossy Bottom Farm. Beleef mee hoe Shaun de boerderij redt, in een mooi maar bovenal grappig en soms ontroerend verhaal.

Disney’s The Lion King
Beleef de avond die je nooit zult vergeten bij Disney’s The Lion King in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren door de meeslepende Afrikaanse ritmes en leef mee met Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Disney’s The Lion King is nergens mee te vergelijken: een onbeschrijflijk mooi verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Met prachtige decors, ingenieuze kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *