Wij hebben een aantal tips voor Moederdag, met diverse acties !

Volgende week zondag is het weer zo ver: Moederdag! Zet je (schoon)moeder in het zonnetje en verras haar met een van onze uitjes, met diverse acties. Wij hebben een aantal leuke tips voor je klaar staan!

CATS | 3=2 actie*
Meerdere voorstellingen – RAI Theater, Amsterdam
Het is inmiddels meer dan 10 jaar geleden dat CATS voor het laatst in Nederland te zien was, in seizoen 2006/2007 met meer dan 300 voorstellingen in 13 theaters. De Engelstalige show komt slechts voor 5 weken naar Nederland. Vanzelfsprekend wordt de voorstelling in het Nederlands boventitelt zodat u niets van het verhaal hoeft te missen. Speciaal voor Moederdag: neem je (schoon)moeder gratis* mee naar CATS en beleef een onvergetelijke avond. Tickets met deze actie boek je hier!

Libelle Zomerweek | 4 euro korting*
Maandag 21 t/m zondag 27 mei – Almeerderstrand, Almere
Laat de spiegelballen maar draaien, want Libelle Zomerweek viert het grootste disco-feest van Nederland! Op het Almeerderstrand is het dit jaar swingen en meezingen en wordt de liefde gevierd. Liefde voor muziek, voor Libelle, voor shoppen, voor elkaar. Maar ook: voor een gezellig huis, fijne kleren, vrolijk groen en lekker koken. En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan. Kom je ook? Tickets met deze actie boek je hier!

Ladies of Soul
Vrijdag 15 & zaterdag 16 februari 2019 – Ziggo Dome, Amsterdam
Volgend jaar staan de Ladies of Soul opnieuw in de Ziggo Dome in Amsterdam met een weergaloze show. Dat Glennis Grace, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Berget Lewis hun krachten bundelen voor Ladies of Soul zorgde in voorgaande jaren al voor 15 uitverkochte shows met elk jaar opnieuw een uitzinnig publiek en unaniem lovende recensies tot gevolg! Voor de show van 2019 weten de dames opnieuw de mooiste pop- en soulnummers van toen en nu te verzamelen en samen te smelten tot een show waarbij niemand in het publiek stil kan blijven staan. Tickets voor Ladies of Soul koop je hier!

Whitney a tribute by Glennis Grace
Zondag 7 oktober – AFAS Live, Amsterdam
Laat je meevoeren naar vervlogen tijden met de beste klassiekers van Whitney Houston, gezongen door Glennis Grace, die zowel nationaal als internationaal geroemd wordt om haar vertolkingen van deze legende. Whitney – a tribute by Glennis Grace is een bijzondere ode aan Whitney Houston met een variatie aan nummers van delegendarische artieste. Tickets koop je hier!

Disney’s The Lion King
Meerdere voorstellingen – AFAS Circus Theater, Scheveningen
Beleef de avond die je nooit zult vergeten bij Disney’s The Lion King in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren door de meeslepende Afrikaanse ritmes en leef mee met Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. Disney’s The Lion King is nergens mee te vergelijken: een onbeschrijflijk mooi verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Met prachtige decors, ingenieuze kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice. Dit theaterspektakel trok wereldwijd al meer dan 90 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards. Tickets koop je hier!

* Actievoorwaarden:

CATS | 3=2 actie
De actie is geldig voor rang 1 t/m 3 voor geselecteerde shows tijdens en na de kerstvakantie. De actie is te bestellen t/m 13 mei 2018 en is geldig bij een bestelling van minimaal drie en maximaal negen tickets. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Geen restitutie op reeds gereserveerde tickets. Wijzigingen voorbehouden.

CATS | 20% korting
Toch liever met z’n tweeën naar de hitmusical CATS? Dat kan ook! Wanneer je twee tickets bestelt, ontvang je 20% korting. Klik hier om je kaarten te bestellen met 20% korting.

De actie is geldig voor rang 1 t/m 3 voor geselecteerde shows tijdens en na de kerstvakantie. De actie is te bestellen t/m 13 mei 2018 en is geldig bij een bestelling van minimaal twee en maximaal acht tickets. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Geen restitutie op reeds gereserveerde tickets. Wijzigingen voorbehouden.

Libelle Zomerweek
De actie is geldig voor alle zeven dagen (21 t/m 27 mei) van de Libelle Zomerweek. De actie is te bestellen t/m zondag 20 mei. Je ontvangt per ticket één zonnebril. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Geen restitutie op reeds gereserveerde tickets. Wijzigingen voorbehouden.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *