Wij hebben een aantal tips voor Vaderdag op een rijtje gezet!

Aankomende zondag is het weer zo ver: Vaderdag! Heb jij al een cadeautje voor Vaderdag in huis? Bekijk hieronder onze tips (met een actie)!

The Star Wars Suites | € 10,- Vaderdagkorting*
Maandag 5 t/m dinsdag 20 november – Meerdere locaties
Meer dan 150 muzikanten brengen de muziek van Star Wars tot leven. Het International Symphony Orchestra uit Lviv vertolkt onder leiding van dirigent Raymond Janssen de wereldberoemde soundtracks van de Star Wars-films. Speciaal voor Vaderdag: € 10,- korting! Neem je vader mee naar The Star Wars Suites en beleef een onvergetelijke avond. Tickets met deze actie boek je hier!

Rabobank Hockey Champions Trophy
Zaterdag 23 juni t/m zondag 1 juli – BH&BC Breda, Breda
De Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 voor herenteams wordt voor de 37e en laatste keer gespeeld in Breda van 23 juni tot en met 1 juli 2018. Aan deze laatste editie nemen naast het Nederlands Elftal Heren ook Argentinië, Australië, België, India en Pakistan deel. Tijdens de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 wordt ook een invitatietoernooi voor damesteams gespeeld, eveneens in het tijdelijke hockeystadion op de velden van BH&BC Breda. Aan dit toernooi, de Rabobank 4-Nations Trophy Women 2018, doen de nationale teams van China, Japan, Spanje en Nederland mee. De damesteams spelen hun wedstrijden van 26 juni tot en met 30 juni. Elke speeldag van het toernooi komt één van beide Nederlands Elftallen in actie, op dinsdag 26 juni en zaterdag 30 juni spelen zelfs beide nationale teams. Tickets koop je hier!

Libéma Open
Woensdag 13 t/m zondag 17 juni – Autotron, Rosmalen
Is jouw vader sportief én een echte tennisliefhebber? Dan is een ticket voor Libéma Open in Rosmalen wellicht een goed idee! Het tennistoernooi van Rosmalen is een jaarlijks terugkerend toernooi dat wordt gespeeld op de grasbanen van het Autotron in Rosmalen. In het verleden heeft het met onder andere Ricoh Open en Unicef Open verschillende namen gekend, sinds 2018 is de officiële naam Libéma Open. En weet je wat er zo leuk is? De finales worden gespeeld op zondag 17 juni, op Vaderdag dus! Tickets koop je hier!

Scooter
Maandag 26 november – AFAS Live, Amsterdam
Is jouw vader ook zo’n fan van Scooter? De Duitse band viert dit jaar hun 25-jarig jubileum. Eind vorig jaar verscheen daarom het album 100% Scooter – 25 Years Wild & Wicked met daarop hun grootste hits en nieuwe single In Rave We Trust. Scooter, tegenwoordig bestaande uit H.P. Baxxter, Michael Simon en Phil Speiser, speelt tijdens hun shows in AFAS Live een selectie van deze songs. Vorige maand verkocht de show van Scooter in AFAS Live razendsnel uit, maar er is nu een tweede show toegevoegd op maandag 26 november! Heb je nog geen tickets? Dan is dit je kans. HYPER, HYPER, tot in Amsterdam! Bestel hier je tickets!

The Addams Family
Donderdag 22 november 2018 t/m zaterdag 16 maart 2019 – Meerdere locaties
Wellicht dat The Addams Family jouw vader bekend in de oren klinkt! In deze griezelig hilarische musical zullen onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuiper te zien zijn van hun meest duistere kant; die is zowel bloedstollend, gepassioneerd als vol zwarte humor. De griezelige, hilarische musical reist vanaf 22 november langs de Nederlandse theaters. De familie verruilt hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Tickets koop je hier!

Hans Klok
Woensdag 15 augustus t/m zondag 21 oktober – Koninklijk Theater Carré, Amsterdam & Theater Heerlen, Heerlen
Is jouw vader niet bang en houdt hij wel van een beetje spanning? In tal van nieuwe illusies zien we hoe een onverschrokken Hans Klok de strijd aangaat. Het publiek – voor wie eveneens een bijzondere en actieve rol is weggelegd – zal in deze griezelversie een totaal nieuwe Hans Klok zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt men meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt. Dat is nog eens een griezelig Vaderdagcadeautje! Tickets koop je hier!

Eventim cadeaubon
Voor de vader die alles leuk vindt!
Vindt jouw vader alles leuk en heb je geen idee wat je cadeau moet geven? Dan is dé Eventim Cadeaubon de perfecte oplossing. Wedden dat jouw vader een leuke Vaderdag heeft?! De Eventim cadeaubon koop je hier!

* Actievoorwaarden:

The Star Wars Suites
De actie is geldig voor alle rangen en concerten van The Star Wars Suites. De €10,- korting is te bestellingen t/m 28 juni 2018. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Geen restitutie op reeds gereserveerde tickets. Wijzigingen voorbehouden.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *