Ook dit jaar vindt de Uitmarkt weer plaats rond het Oosterdok in Amsterdam!

Dit jaar vindt de Uitmarkt opnieuw plaats rond het Oosterdok en het Marineterrein Amsterdam. Traditiegetrouw in het laatste weekend van augustus, dit jaar van vrijdag 24 tot en met zondag 26 augustus. Gedurende deze drie dagen zijn er op 371 optredens op 27 podia te bewonderen, met op zondagavond de populaire Musical Sing-a-Long als afsluiter. Klik hier voor het volledige programma!

Over de Uitmarkt
De Uitmarkt vormt de start van het culturele seizoen. Het laat bezoekers proeven van het diverse culturele aanbod dat Nederland te bieden heeft. Door het succes van de afgelopen editie heeft Stichting Uitmarkt ervoor gekozen om de Uitmarkt 2018 wederom op en rond het Oosterdok te laten plaatsvinden. Met toegang tot onder andere het Scheepvaartmuseum, NEMO Science Museum en het Marineterrein Amsterdam heeft deze locatie de bezoeker veel variatie te bieden. Meer nog dan vorig jaar, door de uitbreiding met een extra stuk terrein. Het Scheepvaartmuseum vormt opnieuw het prachtige decor van het hoofdpodium. “Bezoekers hebben vorig jaar enthousiast gereageerd op de nieuwe locatie. Dit in combinatie met de goede infrastructurele voorzieningen, was het voor ons reden genoeg om dit gebied opnieuw in te richten voor de 41ste editie van de Uitmarkt”, zegt Jan de Rooij, voorzitter Stichting Uitmarkt.

Net als vorig jaar, zal Eventim ook dit jaar bij de Uitmarkt aanwezig zijn. Bekijk hieronder het sfeerverslag van vorig jaar!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *