100.000e bezoeker voor Fiddler on the Roof!

Afgelopen zaterdag verwelkomde de cast van Fiddler on the Roof haar 100.000e bezoeker in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De rondreizende productie is nog tot en met 26 april in verschillende theaters te zien!

Over Fiddler on the Roof
Centraal in Fiddler on the Roof staat Tevye (Thomas Acda), een Joodse melkboer die er in het dorpje Anatevka elke dag alles aan moet doen om brood op de plank te krijgen voor het gezin: zijn vrouw Golde en hun vijf dochters. Als Tevye wordt gevraagd om in één woord het fundament onder zijn bestaan te benoemen, hoeft hij niet lang na te denken: ‘traditie’. In Fiddler on the Roof zien we hoe mooi en hoe sterk die tradities kunnen zijn, maar ook hoe tradities in de loop der tijd onder druk kunnen komen te staan. Tevye’s dochters willen niet wachten tot voor hen wordt bepaald met wie ze zullen trouwen – zij kiezen zelf met wie ze hun leven willen delen. En er speelt meer. De wereld om hen heen verandert. Het Joodse gezin wordt gedwongen om alles achter te laten en in een onbekend land een nieuw bestaan op te bouwen. Hoe houdt Tevye zijn familie bij elkaar? Hoe houdt hij zich staande als de hele wereld om hem heen wankelt? Wanneer hij en de andere dorpelingen van Anatevka de wereld in trekken, dan geloven ze: we zijn verjaagd, maar zeker niet verslagen. Hun onderlinge verbondenheid en de tradities die ze koesteren, geven hen kracht en hoop.

Kaartverkoop
Fiddler on the Roof is nog tot en met 26 april 2018 te zien in verschillende theater in Nederland! Wil jij deze populaire musical ook absoluut niet missen? Tickets voor Fiddler on the Roof zijn hier beschikbaar.

Bekijk hieronder de teaser van Fiddler on the Roof!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *