Was Getekend, Annie M.G. Schmidt speelde gister haar 200e voorstelling!

Gisteravond werd in het Amsterdamse DeLaMar Theater het grote succes van de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gevierd. De cast ging na afloop van de voorstelling met de bezoekers van de 200e uitverkochte voorstelling op de foto. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, met ondere anderen Simone Kleinsma en William Spaaij, is nu alleen te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Het verhaal
Iedereen kent de bekende nummers als: ‘Op een mooie Pinksterdag‘, ‘Margootje’, ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’ en ‘Vluchten kan niet meer‘. En dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt.
Annie M.G. schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten maar wie was de vrouw achter de schrijfster? Daarover schreef Annejet van der Zijl de bestseller ‘Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt‘. Het verhaal van de nieuwe Nederlandse musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is gebaseerd op dit succesvolle boek. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Kaartverkoop
Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is tot en met 30 december 2018 te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam! Wil jij ook graag bij deze musical aanwezig zijn? Tickets koop je hier!


Fotograaf: Roy Beusker

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *