Antje Monteiro speelt de rol van Donna in Mamma Mia!

De eerste hoofdrolspeelster van de feel-good musical Mamma Mia! is bekend. Antje Monteiro is vanaf september te zien in de rol van Donna in het Beatrix Theater in Utrecht.

Antje over haar rol
“Ik ben ongelooflijk blij dat ik de rol van Donna mag gaan spelen. Deze rol staat al zo lang bovenaan op mijn bucketlist en heb dan ook hard gewerkt om de rol eigen te maken voor de audities. Toen ik het verlossende telefoontje van Albert Verlinde kreeg dat ik het was geworden schoot ik letterlijk in tranen dat ik dit nu mag gaan doen. Mamma Mia! is zo een feest, ik kijk er nu al naar uit om al die hits te mogen zingen en die geweldige energie in de zaal te voelen.”

Mamma Mia!
Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moederop een mooi Grieks eiland wordt geconfronteerd met drie voormalige liefdes. Sophie, die graag door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van deze drie mannen haar vader is. De wereldwijde hitmusical Mamma Mia! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. Mamma Mia! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal. Met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia!’.

Over Antje Monteiro
Antje Monteiro werd op 12 april 1969 geboren in Utrecht. Ze is een Nederlandse musicalartieste, zangeres en presentatrice en de moeder van de musicalartieste Romy Monteiro. Antje begon haar zangcarrière bij de musicalprodcutie Jeans waarmee ze van 1989 tot 1991 in de Nederlandse theaters te zien was. Daarna was ze zangeres bij verschillende groepen waarmee ze ook tournees maakte naar onder andere Portugal en Griekenland. In 1998 won ze de titel Zangtalent 1998 tijdens het televisieprogramma Holland Hollywood. In 2000 was ze te zien in de eerste aflevering van Big Brothers VIPS. Daarna speelde ze in de musicals There’s No Business Like Show Business en kreeg ze nationale bekendheid door haal rol van Amneris in Aida en als presentatrice van het meezingprogramma Het Gevoel Van.

Kaartverkoop
Mamma Mia! is vanaf donderdag 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. De musical gaat op zondag 23 september feestelijk in première.  Wil jij ook graag aanwezig zijn bij deze gezellige feel-good musical? Tickets voor Mamma Mia! zijn hier verkrijgbaar!

Kom alvast in de stemming met de internationale trailer van Mamma Mia!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

2 Comments

  1. anita vd Krol di 15 mei 2018 at 22:20

    ik heb ergens gelezen dat er gereduceerde tickets te koop zijn voor de repetities maar kan het niet op de site vinden, wanneer is dat en hoeveel kost het dan?

    Beantwoorden

    1. Hoi Anita, de try-out voorstellingen zijn 5 euro goedkoper dan de voorstellingen na de première op zondag 23 september. De try-out voorstellingen zijn te zien van 6 t/m 22 september 2018. De 5 euro korting is al meegenomen in de prijs op onze website.

      Beantwoorden

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *