De musical CATS wordt verfilmd!

In mei 2016 werd al aangekondigd dat de musical CATS van Andrew Lloyd Webber zal verschijnen als film, nu is duidelijk dat het project eindelijk opgestart zal worden. De productie van de film is een samenwerking tussen Working Title Films en Universal Studios en de opnames beginnen in het Verenigd Koninkrijk in november dit jaar. Daarnaast is Wayne McGregor aangesteld om de choreografie op zich te gaan nemen, audities zullen plaats gaan vinden in juni en juli, de repetities starten later deze zomer. De film zal worden geregisseerd door Tom Hooper die eerder ook Les Misérables en The King’s Speech regisseerde. Wanneer de film te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

Over CATS
Het tijdloze verhaal raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’- katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar verdriet willen ze niets van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grizabella om herboren te worden…

Kaartverkoop
Wil je CATS graag in het echt bewonderen? De musical komt 20 december 2018 tot en met 27 januari 2019 nog eenmalig naar Nederland! Koop hier je tickets.

Kom alvast in de stemming met de trailer van de musical CATS!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *