Prachtige productie voor de hele familie, boordevol humor en mooie liedjes

De nieuwe familievoorstelling De Kleine Zeemeermin De Musical is in Spijkenisse in première gegaan. De hoofdrol in deze  sprookjesmusical wordt gespeeld door Sita Vermeulen.

Het verhaal

Sita, die eerdere de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, speelt nu de rol van De Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins Christian. Met haar betoverende stem weet Sita als zeeprinses een sterk optreden neer te zetten. Naast de zeemeermin is bovendien een grote rol weggelegd voor het tovenaarsduo Titus en Fien. Met hun slapstickachtige scènes zorgen ze voor een zeer toegankelijke, vrolijke voorstelling voor jong én oud.

“Met De Kleine Zeemeermin De Musical zetten we onze leukste familietraditie van het jaar weer voort! De geluiden uit de zaal waren enorm positief; mensen hebben genoten en daar doen we het voor. Ook met De Kleine Zeemeermin als sprookjestitel hebben we weer een succes in handen. Al voor de eerste try- out waren al 40.000 tickets verkocht. En met deze première hadden we ons geen betere start kunnen wensen”, aldus producent en acteur Michael van Hoorne. Volgens verschillende bezoekers van de show is voorstelling een prachtige productie voor de hele familie geworden, boordevol humor en mooie liedjes.

Tickets De Kleine Zeemeermin

Wil je de musical zelf zien? Kijk snel hier en wie weet zien we je daar!

 

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *