Eventim was op bezoek bij de cast van West Side Story om wat vragen te stellen!

Tijdens hun voorstellingen in Parijs heeft de cast van West Side Story tijd vrij gemaakt om een voorproefje te geven in Nederland. Wij mochten de hoofdrolspelers Kevin Hack (Tony), Natalie Ballenger (Maria) en Keely Beirne (Anita) wat vragen stellen.

West Side Story
Zestig jaar na de wereldpremière is de klassieke Broadway musical West Side Story voor slechts vier weken terug in Nederland! Het verhaal is nu nog net zo aangrijpend en actueel als tijdens de Broadway première, precies zestig jaar geleden. De musical behandelt nog altijd actuele thema’s als racisme, immigratie en wapenbezit. West Side Story, met de muziek van Leonard Bernstein en de liedteksten van Stephen Sondheim, wordt algemeen beschouwd als de beste musical ooit geschreven. Het romantische verhaal van Shakespeare’s Romeo en Julia wordt in West Side Story verplaatst naar het New York City van de jaren vijftig. Tony en Maria zijn twee jonge geliefden, gevangen tussen twee strijdende straatbendes: de Jets en de Sharks. Hun strijd om te overleven in een wereld vol haat, geweld en vooroordelen is één van de meest innovatieve, hartverscheurende en relevante muzikale drama’s van onze tijd. West Side Story zit vol onvergetelijke songs als ‘Maria’, ‘Tonight’, ‘I Feel Pretty’ en ‘Somewhere’, wordt uitgevoerd door een bijzondere en energieke Amerikaanse cast en met de briljante oorspronkelijke Broadway choreografie van Jerome Robbins. De spectaculaire wereldtournee van West Side Story is in december 2017 slechts vier weken te zien in het World Forum Theater in Den Haag en het Martiniplaza in Groningen.

Kaartverkoop
De spectaculaire wereldtournee van West Side Story is in december 2017 slechts vier weken te zien in het World Forum Theater in Den Haag en het Martiniplaza in Groningen. Wil jij deze musical ook niet missen? Tickets voor West Side Story zijn hier beschikbaar.

Bekijk hieronder ons filmpje over ons bezoek aan de cast van West Side Story!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *