Er zijn opnieuw castleden van Mamma Mia! bekend gemaakt!

Gisteren werd bekendgemaakt dat Nurlaila Karim de vervanger wordt van Antje Monteiro in Mamma Mia!. Daarnaast zijn er nog een aantal namen aan de cast toegevoegd: Samantha de Water, Stephanie Anaïs van Rooijen, Demy Janssen, Kick Spijkerman, Davy van der Lubbe en Jeff Aurik.

Albert Verlinde over de rol
Albert Verlinde, Stage Entertainment: “Nurlaila is inmiddels kind aan huis in het Beatrix Theater. Momenteel staat ze nog in On Your Feet! en daarvoor was ze in het theater te zien als Nicki Marron in The Bodyguard. Nurlaila is een alleskunner en zal de rol van Donna zo’n tweemaal per week spelen. Met de toevoeging van Nurlaila is de gehele cast compleet met maar liefst 34 getalenteerde mensen. Eind deze maand starten ze met repeteren en vanaf september zetten ze samen het Beatrix Theater op z’n kop.”

Het verhaal
De wereldwijde hitmusical Mamma Mia! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. Mamma Mia! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie op een paradijselijk Grieks eiland. Sophie staat op het punt te trouwen met Sky terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Een verhaal over liefde, vriendschap en identiteit verteld aan de hand van de tijdloze hits van ABBA.

Kaartverkoop
Mamma Mia! speelt vanaf donderdag 6 september in het Beatrix Theater in Utrecht! Wil jij deze feel-good musical ook niet missen? Ticket koop je hier!

Kom alvast in de stemming met de trailer van Mamma Mia!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *