In augustus maakte List bekend dat ze niet meer zal optreden. Ze was tijdens de première wel aanwezig, na afloop kwam ze op het podium en kreeg ze bloemen en een staande ovatie.

Afgelopen maandag 2 oktober was de première van Liesbeth List de Musical in het Koninklijk Theater Carré Amsterdam. Een emotionele voorstelling, een prachtig verhaal en een schitterend slot met ‘Heb het leven lief’ gevolgd door een oorverdovende staande ovatie en Liesbeth List, nog een laatste keer op het toneel. De 75-jarige zangeres zat samen met haar dochter in de zaal. Van pers en genodigden kreeg de musical prachtige reacties.

Liesbeth List de Musical vertelt een ongelooflijk levensverhaal over een ongelofelijke carrière. Een verhaal over een vrouw die tegenslagen kende, alles overwon en altijd nieuw succes had. Een nieuwe Nederlandse musical over een van onze grootste muzikale vedettes is tot en met januari 2018 te zien in de Nederlandse theaters.

Bekijk hieronder het filmpje waarin wij Renée van Wegberg een aantal vragen hebben gesteld over Liesbeth List de Musical!

Kaarten voor Liesbeth De Musical zijn verkrijgbaar op Eventim.nl!
Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *