De film Mamma Mia! Here We Go Again is in première gegaan!

Een aantal dagen geleden is Mamma Mia! de film in première gegaan in Pathé Tuschinski, Amsterdam. De feelgood film boordevol ABBA-hits werd voor het eerst vertoond in Pathé Tuschinski.

Première van de film
Bij de première waren ook veel bekende Nederlanders aanwezig. Zo liepen onder anderen Soy Kroon, Antje en Romy Monteiro, Albert Verlinde en Emiel de Jong over de rode loper. Daarnaast waren Alexa Davies, Josh Dylan, Jeremy Irvina, Hugh Skinner en Jessica Keenan Wynn aanwezig bij de Nederlandse première. Zij spelen ook een rol in de film Mamma Mia! Here We Go Again. Een aantal acteurs van de Nederlands musical van Mamma Mia! hebben de acteurs van de film ontmoet en zijn samen op de foto geweest! Op zondag 23 september gaat de musical van Mamma Mia! in première.

Het verhaal
De wereldwijde hitmusical Mamma Mia! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. Mamma Mia! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie op een paradijselijk Grieks eiland. Sophie staat op het punt te trouwen met Sky terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Een verhaal over liefde, vriendschap en identiteit verteld aan de hand van de tijdloze hits van ABBA.

Kaartverkoop
Mamma Mia! speelt vanaf donderdag 6 september in het Beatrix Theater in Utrecht! Wil jij deze feel-good musical ook niet missen? Tickets koop je hier!

Kom alvast in de stemming met de trailer van Mamma Mia!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *