De mannen van Antje Monteiro in Mamma Mia! zijn bekend!

Dieter Troubleyn, Emiel de Jong en Zjon Smaal gaan de rollen van respectievelijk Sam, Bart en Harrie spelen in dé feel-good musical Mamma Mia!. Al eerder is bekend gemaakt dat Antje Monteiro de rol van Donna op zich neemt en dat Soy Kroon en Jolijn Henneman de rollen van Sky en Sophie gaan spelen!

Albert Verlinde over de rollen
Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “Er is ontzettend veel gespeculeerd over de invulling van deze rollen. We waren op zoek naar drie goede acteurs met de charme, de looks en de humor die nodig is voor deze mannelijke hoofdrollen en die hebben we gevonden in Dieter, Emiel en Zjon. Tijdens de fotoshoot waren de mannen voor het eerst samen en de sfeer zat er direct lekker in dus dat belooft veel goeds.” Mamma Mia! met 22 bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’ is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op 23 september in première.


Fotograaf: Roy Beusker

Dieter Troubleyn
Dieter is initieel Radio DJ, maar wist door zijn veelzijdigheid een bijzonder rijke carrière uit te bouwen in België en Nederland. Hij speelde in diverse televisieseries zowel in Nederland als België zoals CostaSpangenOnderweg naar MorgenDe Wet volgens Milo, Danni Lowinski en Rozengeur & Wodkalime. Speelde in diverse theaterproducties als Les Misérables en Elisabethen vertolkte de hoofdrol van Jezus in de productie Jesus Christ Superstar. Als stem-acteur sprak Dieter diverse bioscoopfilms in waaronder PlanesMadagascarZootropolisAlvin & The ChipmunksRango en Beauty & The Beast. Afgelopen twee jaar tourde Dieter met z’n Diamondsongs & Seagulls langs Hafabra orkesten in België en Nederland.

Emiel de Jong
Emiel de Jong is acteur en theatermaker, self-made, want na twee jaar brak hij zijn studie af om op de planken te staan met cabaret duo Schudden. Het duo won het Groninger Studenten Cabaretfestival en werd tweede op Cameretten. Er volgden tien theaterprogramma’s en drie van deze programma’s werden genomineerd voor de Poelifinario. Inmiddels heeft hij zijn eigen jeugdtheatergroep Graasland opgericht, waarmee hij op Schudderiaanse wijze voorstellingen maakt voor de hele familie. Daarnaast speelde hij in meerdere commercials, kleine rollen in tv-series en een rol in de film Dorsvloer vol confetti van Tallulah Schwab.

Zjon Smaal
Momenteel is Zjon te zien in Disney’s The Lion King waar hij de rol van Pumbaa speelt. Daarvoor was hij te zien in onder andere The BodyguardHarrie let op de KleintjesSoldaat van OranjeSister ActZorroPetticoatThe Full MontyUrinetownSound of MusicCiske de RatBeauty and the BeastAnnie en Passion. Voor zijn rol in The Full Monty won hij een John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Tevens kreeg hij nominaties voor zijn bijrollen in Urinetown en Sister Act. Op televisie was Zjon onder meer te zien in De MaatschapWie goed doet en Spangas. Hij leende zijn stem aan karakters in de (tekenfilm)series Supernoobs11Richie Rich en de titelrol in Atomic Puppet.

Kaartverkoop

Mamma Mia! speelt vanaf donderdag 6 september in het Beatrix Theater in Utrecht! Wil jij deze feel-good musical ook niet missen? Ticket koop je hier!

In dit filmpje zijn de mannen van Antje te zien!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *