Er zijn nieuwe castleden van Mamma Mia! bekend gemaakt!

De afgelopen dagen zijn er meerdere castleden aan Mamma Mia! toegevoegd. Mamma Mia! is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op zondag 23 september in prèmiere! Eerder werd al bekend gemaakt dat Antje Monteiro de rol van Donna speelt en dat Jolijn Henneman en Soy Kroon de rollen van Sophie en Sky spelen. Daarnaast gaan Dieter Troubleyn, Emiel de Jong en Zjon Smaal de rollen van Sam, Bart en Harrie spelen en Hilke Bierman en Sophia Wezer spelen de rollen van Roos en Tanya.

Nieuwe castleden
De vrienden en vriendinnen van Sophie en Sky zullen gespeeld worden door Sky Lemmer, Annefleur van den Berg, Delano Willemsen en Diego Gonzales-Clark. Zij spelen de rollen van Lisa, Ellie, Pepper en Eddie. Daarnaast zijn er ook zeven mannen toegevoegd aan de cast: Jasper, Tjesse, Kay, Elindo, Pieter, Sjoerd en Jasper. Ook zijn er acht vrouwen aan de cast toegevoegd: Patricia, Demi, Myrthe, Danique, Jill, Karolien, Merel en Sanne. Zij maken allemaal deel uit van het ensemble en een aantal zijn daarnaast cover voor één van de hoofdrollen.

Het verhaal
De wereldwijde hitmusical Mamma Mia! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. Mamma Mia! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie op een paradijselijk Grieks eiland. Sophie staat op het punt te trouwen met Sky terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Een verhaal over liefde, vriendschap en identiteit verteld aan de hand van de tijdloze hits van ABBA.

Kaartverkoop
Mamma Mia! speelt vanaf donderdag 6 september in het Beatrix Theater in Utrecht! Wil jij deze feel-good musical ook niet missen? Tickets koop je hier!

Kom alvast in de stemming met de trailer van Mamma Mia!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *