Eventim was aanwezig bij de perspresentatie van Elisabeth in Concert!

Op donderdag 26 april 2018 werd de cast van Elisabeth in Concert 2018 aan de pers gepresenteerd op Paleis Soestdijk! Eventim was aanwezig en sprak met de hoofdrolspelers over de bijzondere concerten op het paleis.

Het verhaal

Elisabeth vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk, door het Oostenrijkse volk nog altijd liefkozend Sissi genoemd. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde – een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama.

Over Elisabeth in Concert
Na het overweldigende succes van 2017, keert Elisabeth in Concert deze zomer nog één keer terug. Dit bijzondere openluchtevenement vindt plaats van 8 tot en met 17 juni, opnieuw op een legendarische locatie: Paleis Soestdijk. Elisabeth in Concert is de concertversie van de bekende musical, met onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson.

Kaartverkoop
Elisabeth in Concert vindt plaats van vrijdag 8 juni tot en met zondag 24 juni bij Paleis Soestdijk in Baarn! Wil jij deze bijzondere uitvoering beleven? Tickets voor Elisabeth in Concert koop je hier!

Bekijk hieronder het sfeerverslag van de perspresentatie van Elisabeth in Concert!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *