Simone Kleinsma is vanaf het nieuwe theaterseizoen zes keer per week op het toneel te zien als Annie M.G. Schmidt!

S

imone Kleinsma staat in het nieuwe theaterseizoen zes keer per week op het toneel als Annie M.G. Schmidt, dit is de rol waarvoor ze eerder dit jaar een Musical Award mocht ontvangen. Het publiek wordt daarmee verzekerd van het feit dat ze haar altijd in de rol van Nederlands meest geliefde schrijfster zullen treffen. Aanstaande zondag is Simone ook te zien tijdens de jaarlijkse Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt in Amsterdam.

Simone en Albert over de rol
Simone Kleinsma: “Annie M.G. Schmidt is mij heel dierbaar geworden, dus het is heerlijk om deze rol nu iedere voorstelling te kunnen spelen. Het afgelopen jaar heeft mijn lieve collega Doris Baaten mij af en toe op fantastische wijze vervangen tijdens de landelijke tournee. Daar wil ik haar bij deze enorm voor bedanken”.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Ik ben ontzettend blij met het commitment dat Simone aan de voorstelling heeft gegeven. Het publiek wacht een onvergetelijke theaterervaring: met Annie en Simone staan er twee iconen op het toneel van het prachtige DeLaMar Theater!”

Het verhaal
Annie M.G. (Simone Kleinsma) blikt met haar zoon Flip (William Spaaij) terug op haar leven. Samen lopen ze op een unieke manier door de successen, liefdes, liedjes en verdriet(jes) in Annies leven. Bekende liedjes als ‘Margootje’, ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’ en ‘Vluchten kan niet meer’ en bekende karakters als Jip en Janneke, Pluk van de Petteflet en Abeltje maken de voorstelling tot een feest van herkenning. Ook onder anderen Wim van den Driessche, Marjolijn Touw en Jeske van de Staak zijn te zien in de voorstelling die bekroond werd met vier Musical Awards, waaronder die voor Beste Musical.

Kaartverkoop
Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is van 19 september tot en met 30 december te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wil je ook graag deze musical zien? Tickets koop je hier!

Kom alvast in de stemming met de trailer van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *