Het speelschema van juni van On Your Feet! is bekend geworden!

Het speelschema voor de maand juni voor Jim Bakkum en Tommie Christiaan, die afwisselend de rol van Emilio Estefan spelen in On Your Feet!, is bekend geworden. Naast Jim en Tommie zullen drie voorstellingen worden gespeeld door Frank van Hengel en Rick McDonald. Let er uiteraard wel op dat het gepubliceerde speelschema altijd onder voorbehoud is en dat er op het laatste moment nog wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. Klik hier om het speelschema te bekijken!

Over On Your Feet!

Het dak gaat er af bij het musicalspektakel On Your Feet! Stilzitten is onmogelijk! Het ritme en de onweerstaanbare dans krijgen je hoe dan ook te pakken. Ga los op alle wereldhits van Emilio en Gloria Estefan zoals, ‘Conga’, ‘Dr. Beat’ en ‘The Rhythm is gonna get you’. De musical die bruist van energie is alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Geniet van super strakke showdans, een geweldige 9 koppige band en een topcast met onder andere Vajèn van den Bosch, Jim Bakkum, Tommie Christiaan, Nurlaila Karim en Ellen Evers.

Kaartverkoop
On Your Feet! speelt nog tot en met zondag 5 augustus in het Beatrix Theater in Utrecht! Wil jij deze swingende musical nog zien voordat hij stopt? Tickets voor On Your Feet! koop je hier!

Kom alvast in de stemming met de trailer van On Your Feet!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *