Tony Neef krijgt hoofdrol in Elisabeth in Concert!

Vandaag is de voltallige cast van Elisabeth in Concert gepresenteerd op het bordes van Paleis Soestdijk. Naast de originele hoofdrolspelers uit de musical, waaronder Pia Douwes, Stanley Burleson, Doris Baaten, Jeroen Phaff en Addo Kruizinga, is dit jaar ook Tony Neef te zien in het musicalspektakel.

Tony Neef in Elisabeth in Concert
Tony Neef speelt de rol van Luigi Luchenci en vervangt daarmee Wim van den Driessche, die dit jaar niet kan deelnemen aan de concertreeks omdat hij in het theater staat met de succesvolle musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. Tony Neef over zijn rol: “Eindelijk mag ik van de daken schreeuwen dat ik deze rol ga vertolken. Het is een eer om onderdeel te zijn van zo’n uniek concert op de zeer mooie locatie Paleis Soestdijk. Ik kan niet wachten om deze rol te spelen”.

Elisabeth in Concert
Elisabeth vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk, door het Oostenrijkse volk nog altijd liefkozend Sissi genoemd. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde – een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama. Na het overweldigende succes van 2017, keert Elisabeth in Concert deze zomer nog één keer terug. Dit bijzondere openluchtevenement vindt plaats van 8 tot en met 17 juni, opnieuw op een legendarische locatie: Paleis Soestdijk. Elisabeth in Concert is de concertversie van de bekende musical, met onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “Het is fantastisch om te zien hoe Nederland dit nieuwe concept heeft omarmd en het geeft aan hoe bijzonder deze concertversie van de succesvolle musical Elisabeth is. Nu ook de laatste drie concerten in verkoop zijn is de reeks compleet!’’

Over Tony Neef
Tony Neef is op 29 januari 1961 geboren in Leek en is een Nederlandse musicalacteur, zanger, tekstdichter en stemacteur. Hij werd bekend door zijn vertolking van de rol van Chris is Miss Saigon. Daarvoor was hij te zien in Jeans en Evita en vervolgens speelde hij rollen in onder andere Chicago, Titanic, Saturday Night Fever en Les Miserables. Voor de rol van Oscar in Sweet Charity werd Tony in 2006 genomineerd voor een Musical Award in de categorie in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Musical. Liedteksten van Tony zijn onder andere te horen op de laatste cd van Willeke Alberti en op de single Jij bent zo van Jeroen van der Boom. In 2008 speelde Tony in de Nederlandse jeugdfilm Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek. In 2009 speelde Tony in de Nederlandse jeugdfilm Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot. 

Kaartverkoop
Elisabeth in Concert is van vrijdag 8 tot en met zaterdag 23 juni te zien bij Paleis Soestdijk in Baarn. Wil jij ook graag aanwezig zijn bij dit musicalspektakel? Tickets voor Elisabeth in Concert zijn hier verkrijgbaar!

Kom alvast in de stemming met de trailer van Elisabeth in Concert!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *