Het eindapplaus van de eerste try-out staat online op YouTube. Het is nog niet bekend of dit ook de definitieve afsluiter zal zijn.

De eerste try-out van de lang verwachte musical On Your Feet! heeft dinsdag 17 oktober plaatsgevonden. Vajèn van den Bosch en Jim Bakkum schitterden voor het eerst als het powerkoppel Gloria en Emilio Estefan. De twee waren zelf ook aanwezig bij de eerste try-out om mee te kijken hoe de eerste voorstelling verliep.

De musical die bruist van energie en Latin spirit, On Your Feet!, vertelt het inspirerende en waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen – en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De musical bevat alle bekende hits, zoals ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Rhythm is Gonna Get You’. Vajèn van den Bosch speelt superster Gloria Estefan, Jim Bakkum en Tommie Christiaan staan afwisselend naast haar als Emilio Estefan.

De galapremière van de opvolger van The Bodyguard, zal zondag 29 oktober in het Beatrix Theater te Utrecht plaatsvinden.

Op de Uitmarkt 2017 spraken wij Jim en Vajèn over On Your Feet!

Kaarten voor On Your Feet! zijn vanaf nu verkrijgbaar op Eventim.nl!
Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *