Tickets voor de Efteling-theatershow CARO in de verkoop!

De Efteling komt vanaf september 2018 met een nieuwe theatershow: CARO! Vanaf vandaag zijn de tickets voor CARO in de verkoop. CARO is te zien vanaf zondag 16 september 2018 te zien in het Efteling Theater in Kaatsheuvel.

Over CARO
CARO wordt een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Met deze productie slaat de Efteling een nieuwe weg in, die mooi aansluit bij haar internationale ambities. De theatershow bezorgt iedere bezoeker, van welke nationaliteit dan ook, herkenbare momenten uit het eigen leven. De bekende musicalacteur en regisseur Stanley Burleson zal de regie van de show voor zijn rekening nemen. Draai je eigen rondje mee in een carrousel vol herkenbare momenten uit het leven gegrepen. Een visueel spektakel voor de hele familie waar woorden overbodig zijn.

Kaartverkoop
CARO is van zondag 16 september tot en met zondag 30 december 2018 te zien in het Efteling Theater in Kaatsheuvel. Tickets voor de theatershow zijn los verkrijgbaar, maar er is ook de mogelijkheid om een combiticket te kopen waarmee je ook een bezoek kunt brengen aan de Efteling. Wil jij ook graag aanwezig zijn bij deze betoverende show? Tickets voor CARO zijn hier verkrijgbaar!


Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *