Wegens succes extra shows voor Showponies!

Wegens succes zijn er, naast de shows op 20 en 22 april 2018, extra shows voor Showponies in het DaLaMar Theater in Amsterdam toegevoegd! De extra shows van Showponies vinden plaats tussen 5 september en 20 oktober 2018.

Over Showponies
Alex Klaasen is een showpony. Altijd strak in de vlechten, glad gekamd, de hoeven gelakt en hongerig naar een oorverdovend applaus, nieuwe muzikale weides om te grazen en nog hogere hordes om te bespringen. Maar wie is deze showpony nou echt? Wat gaat er schuil achter al die veren en strikken? En waarom zien we dat nooit? Het leven is geen ponykamp, maar wat als je als pony geboren wordt? Showponies is een pop-up spektakelshow met daarin een cursus “echt-zijn voor beginners”, een musical over hysterische fans, een klucht die eigenlijk een opera wil zijn, een nep-orkest en een suikerklontjes-afterparty met Pony St. Clair. Samen met o.a. collega-knollen Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex een avond vol humor, oude en nieuwe typetjes en veel liedjes en dans. Kortom een avondje topdressuur in gestrekte draf. Met vallen en opstaan. Want een showpony must go on.

Kaartverkoop
Showponies is nog tot en met 20 oktober 2018 te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam! Wil jij deze show ook niet missen? Tickets voor Showponies zijn hier beschikbaar.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *