Save The Earth is in première gegaan. Eventim was erbij en sprak de makers van het stuk!

Afgelopen vrijdag is Save The Earth in première gegaan in het Zuiderstrandtheater in Den Haag! Eventim was erbij en sprak met de makers van het stuk rond de ideeën van Wubbo Ockels.

Over Save The Earth
Wie zegt dat het redden van de aarde geen feestje mag zijn? De dromen en idealen van Wubbo Ockels schieten Jörgen Raymann te hulp als hij een wervelende show vol muziek, beeld en informatie presenteert. Op grote schermen zien we beelden van de Aarde door de ogen van Wubbo Ockels en maken we contact met hem. Jörgen, Eddy Zoey en andere geliefde Nederlanders, creëren een onvergetelijke belevenis met een essentiële boodschap. De ruggengraat van de voorstelling zijn de livenummers die de elfkoppige band speelt: eigen materiaal aangevuld met covers van muzikale grootheden als David Bowie, Michael Jackson en R.E.M. Een mix van fictie, actualiteit en heel veel humor, waarin we ook tips krijgen voor niets minder dan het redden van de aarde.

Kaartverkoop
Save The Earth is een reizende productie en tourt door Nederland! Het theaterstuk is vanaf vrijdag 23 november 2018 tot en met woensdag 6 februari 2019 te zien in diverse theaters. Wil jij dit indrukwekkende verhaal ook niet missen? Tickets voor Save The Earth koop je hier!

Bekijk hieronder de première van Save The Earth!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *