Selma Ann Louis is afgelopen zondag in première gegaan in het DeLaMar Theater!

Afgelopen zondag ging Selma Ann Louis in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam! Onder toeziend oog van het publiek en diverse BN’ers werd het stuk hartelijk ontvangen. Tijdens de perspresentatie zijn wij al enthousiast geworden over Selma Ann Louis, maar na de première is ook de pers enthousiast!

Wat vind de pers?

AD                                    ★★★★★                    ‘Heerlijk spektakelstuk’
Telegraaf                          ★★★★                       ‘Hilarische roadtrip’
NRC                                 ★★★★                       ‘Vrolijk theaterfeestje’
Scènes                             ★★★★★                    ‘Alles is perfect’
Theaterkrant                    ★★★★                       ‘Een lach én een traan’

Het verhaal
Als drie jeugdvrienden elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. De roadmovie-musical Selma Ann Louis is een komische en muzikale voorstelling met hoofdrollen voor Plien & Bianca en Arjan Ederveen. De musical is onder regie van Pieter Kramer, het script is geschreven door Nathan Vecht en zit boordevol zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen.

Kaartverkoop
Selma Ann Louis is tot en met 28 mei 2018 te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Daarna zal Selma Ann Louis gaan touren langs diverse theaters in Nederland! Wil jij dit gezellige theaterfeestje ook niet missen? Tickets voor Selma Ann Louis zijn hier verkrijgbaar!

Kom alvast in de stemming met de trailer van Selma Ann Louis!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *